Wonderfull Lasershow at Marina Bay Sands The Shoppes

What to do in Singapore if you are traveling with family? You may not choose shopping at Mustafa Little India as it is too crowded. Clarke Quay is way too happening, while Bugis Village might not be your choise either.

I always enjoy the Singapore Riverside at night, for me the city looks so charming with the lights on. Usually I sit around the Esplanade area, but now I have a new favorite spot. It is  the  Promenade area of Marina Bay The Shoppes, where we could enjoy the Singapore Riverside with its FREE laser and watershow. 

Getting ready for the lasershow



The Wonderfull Lasershow is a daily show at 8 and 9.30 pm, and an additional show at 11 pm on weekends. It is always crowded approaching the showtime, coming early 30 mins before the show is recommended. We came 15 mins before the show and we choose to sit near the river. A VIP seat, but we got wet when the watershow began:p

Kiddos at the Singapore riverside

The Wonderfull show is a mixed of lights, laser, music, water and fire show. Kiddos really enjoyed the show, especially when they saw the water and fire show. 





We didn't need to spend about SGD 60 (for the whole family) to see the Songs of The Sea show at Sentosa. We enjoyed this free show, at my favorite spot of Singapore Riverside.

How to get to Marina Bay The Shoppes by MRT?
Take MRT and alight at Bayfront MRT Station, exit D, walk to Promenade area of Marina Bay The Shoppes.

How to get to Marina Bay The Shoppes by Bus?
- Bus 97, 106 and 133 pass the bus stop in front of Marina bay The Shoppes. - You can take bus 133 from Bugis Station bus stop, and alight at Marina Bay Sands Hotel, cross the road to Marina Bay The Shoppes. 
- Bus 97 will take you from The Esplanade bus stop to Marina Bay Sands Hotel. This route is perfect for you who plan to mix the itinerary of visiting Merlion and Esplanade with the Wonderfull Lasershow.


written on May 27, 2014 by @tesyasblog


Related Post:


8 comments:

  1. Dear Mbak Tesya,
    Posisinya disebelah mana tuh, pengin juga bisa dapet Vip Seatnya. kalo di foto 1 yang banyak orang koq beda ya. lewatnya mana mbak ? thx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mas, di Marina Bay The Shoppes, area Promenade namanya. Pokoknya masuk ke Marina Bay The Shoppes, jalan aja lurus ke belakang mengarah ke patung Merlion.

      Kalau foto 1 itu diambil dari tempat kami duduk di pinggiran sungai Mas. Itu karena kami enggak kebagian tempat duduk, jadilah kami duduk paling depan:D

      Sebetulnya ada undakan tangga kayu tempat penonton duduk seperti yg ada di foto 1.

      Delete
  2. Mbak marina bay the shoppes sm marina square beda yah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, saya enggak tau Marina Square yang mana. Saya taunya Marina Barrage malah. Pokoknya kalau Marina Bay The Shoppes ini adanya di seberang Marina Bay Sands Hotel.

      Delete
  3. klo ikutin ceritanya mbak..klo ga salah ntn ini setelah dr children's garden,garden's by the bay bkn mbak?hehe klo iya..abs dr children garden mau ke marina bay the shoppes mbak naik apa?makasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mba, aku jalan kaki..menyeberangi Marina Bay Sands, lewatin lobbynya. Aku enggak tau Mba udah baca atau belum, cara jalan kakinya aku share di blog satunya:

      http://www.tesyaskinderen.com/2014/04/legoland-trip-day-3-satu-hari-transit.html

      Delete
  4. halo mbak..kalo dari changi keluar jam 7.30pm, utk hemat waktu pengen lgs lihat pertunjukan laser di promenade, naik taksi turunnya di apa ya biar gak jalan jauh...bawa ortu soalnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mas, kalau mau cepet naik taksi aja, karena kalau pake MRT harus turun di Bugis dan ganti Downtown Line MRT ke MBS.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...